smartoptika.hu az Optic World Exclusive webáruháza.

Az Optic World Exclusive az egyik legnagyobb és leggyorsabban növekvő magyar cégcsoport az optikai kis- és nagykereskedelmi piacon.

A webáruházat és az Optic World Exclusive üzlethálózatot üzemeltető Samoptic Kft. 1995-ben alakult és fokozatosan bővült az évek során.

Ma több mint 600 optikai vállalkozást szolgál ki és több mint 200 magasan képzett munkatársat foglalkoztat. A hálózat 100% magyar tulajdonban van, a kiskereskedelmi üzletága 42 helyen található meg az országban. Legnagyobb partnereink közé tartozik a Mol és a Vodafone Magyarország Zrt, valamint a Telekom csoport. Üzleteinket megtalálhatja a budapesti bevásárlóközpontokban és országszerte az Auchan áruházak üzletsorain.

Ez a kiterjed kiskereskedelmi hálózat is biztosítéka annak, hogy a webáruházunkban rendelt árucikkekkel kapcsolatos bármiféle esetleges probléma esetén szinte az ország bármely pontján azonnali segítséget tudunk nyújtani vásárlóink részére akár optometrista szakemberek részvételével is.

Az országos lefedettség és a magasan képzett szakembergárda a biztosítéka annak, hogy Ön mindig a szemének legjobb megoldást választhassa, kockázatok nélkül.

A Samoptic Kft. a forgalmazója az olyan saját márkáknak, mint például a népszerű Retro és az Emanuel Lombardi, melyek Olaszországban és Kínában készülnek.

Ezen felül az Optic World Exclusive hálózat a hazai képviselője az optikai piac három legnagyobb nemzetközi márkájának is.

- Marcolin s.p.a .; olyan márkanevekkel, mint a Guess, Guess by Marchiano, Gant

- Marchon Europe; mint például: Tom Ford, Chloe és Nike

- Luxottica CE; a legnagyobb partnerünk, olyan márkanevekkel, mint például: Ray-Ban, Oakley, Bvlgari stb.

Nagykereskedelmi raktárunkban megtalálhatók a legújabb modellek is, melyek bármikor partnereink rendelkezésére állnak. Természetesen üzleteinkben számos, más jól ismert márkanevet is megtalálhat: Gucci, Giorgio Armani, Persol, Chanel, Chopard, Christian Dior, Emporio Armani, Maui Jim, Jimmy Choo stb.

Tegyen próbára minket, hogy sokezer elégedett vásárlónk közt köszönthessük Önt is! Térjen be egy Optic World Exclusive szaküzletbe, vagy vásároljon a www.smartoptika.hu webáruházban!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Név:
Email: