Gyakran Ismételt Kérdések

2018 áprilisában elindult az optikai piac legnagyobb magyar kézben lévő, kiskereskedelmi üzletekkel rendelkező Optic World Exclusive hálózat webáruháza, a SmartOptika.hu

Alábbiakban szeretnénk a leggyakrabban felmerülő kérdésekre választ nyújtani.

Raktáron lévő termékeinket munkanapokon 12 óráig leadott rendelések esetében 2-7 munkanap múlva kapja meg. Amennyiben a személyes átvételre kiválasztott üzletünkben van elérhető készlet az adott termékből, akár már aznap átvehető.
Kontaktlencséinket raktári tartományban készletről szállítjuk. Magas, pluszos, illetve egyedi dioptria értékek esetén beszállítói megrendelésünk beérkezésétől számított 2-3 munkanapon belül vehető át.
Rendeltetés szerű használat mellett 1 év. Nem rendeltetés használatnak minősül például ha ráül vagy a lencse karcos lesz.
Természetesen az üzletekben és a webáruházban egyaránt megtalálható termékek esetében rendelkezésre áll ez a lehetőség, azonban a webáruházban található árakat kizárólag a SmartOptika.hu oldalon keresztül leadott megrendelés esetén tudjuk biztosítani.
Felhívjuk figyelmét, hogy a webáruházban található termék kínálat eltérhet az üzletekben találhatóaktól.
Amennyiben optikai keretet szeretne vásárolni, lehetősége van rendelését webáruházunkban leadni, ugyanakkor a keretbe optikai lencse rendelésére kizárólag üzleteinkben van lehetőség. Mivel az optikai lencse megrendeléséhez szükség van egy 6 hónapnál nem régebbi receptre, javasoljuk, hogy végeztessen szemvizsgálatot üzleteink egyikében. Időpont egyeztetésre lehetőség van online, személyesen, vagy az az üzletek elérhetőségein.
Üzleteink listája és elérhetőségei az alábbi oldalon találhatóak: owe.hu/uzleteink
Időpont foglaló online rendszerünk címe: owe.hu/idopont
Felhívjuk figyelmét, hogy az optikai lencse dioptriájára kizárólag saját üzleteinkben végzett szemvizsgálat esetén tudunk garanciát vállalni.
Üzleteinkben a világ két legnagyobb márkájának lencséi érhetőek el. Név szerint a japán technológiájú Hoya és a francia Essilor. Optikai lencse kínálatunk üzletenként eltérhet.
Jelenleg összesen 29 optikai üzlet van hálózatunkban. Budapesten és vidéken egyaránt megtalálhatóak vagyunk, valamint 2018-ban megnyitottuk a Liszt Ferenc Replülőtéren található SkyCourt-ban is napszemüveg és kontaktlencse boltunkat. A ferihegyi bolt kivételével minden üzletünk átvételi pontként is elérhető. Ugyanakkor kontaktlencse kínálatunk ferihegyen is elérhető raktári tartományban, így akár közvetlenül utazása előtt is megvásárolhatja kontaktlencséjét, vagy ápoló folyadékát, akár nagy kiszerelésben is!
Üzleteink listája és elérhetőségeik: owe.hu/uzleteink
Üzleteink rendkívül nagy árukészlettel rendelkeznek. Budapesti boltjaink mindegyike a lehető legnagyobb kínálattal rendelkező napszemüveg szaküzlet országosan. Ezen kívül természetesen az internetes áruházban rendelt termékeket is át lehet venni az üzletekben, ingyenesen.
Látszerész munkatársaink szívesen nyújtanak segítséget a megfelelő keret kiválasztásában, beállításában, és a lencséhez szükséges egyedi mérések elvégzésében.
Webáruházunkban jelenleg erre nincs lehetőség. Ugyanakkor amennyiben cégünk az Ön egészségpénztárának szerződött partnere úgy lehetőség van számla kiállítására. Ez esetben kérjük ezt jelezze a megjegyzésben. Írja be, hogy melyik egészségpénztárról lenne szó, majd adja meg az ön tag azonosítóját, valamint a kedvezményezett nevét.
Ha az ön egészségpénztárának nem vagyunk partnere, javasoljuk hogy adja meg a számlán szükséges adatokat számlázási címként, majd válasszon készpénzes fizetést.
Szerződött egészségpénztáraink listája: owe.hu/ep

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Név:
Email: